Monipuoliset ja laadukkaat hammasteknikon palvelut Hammaslaboratorio Ceramicilta Helsingistä

Ota yhteyttä

Helsingissä sijaitsevan Hammaslaboratorio Ceramic Oy:n hammasteknikot tekevät laadukkaat hammasproteesit pitkällä kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella. Erikoisosaamisemme kattaa kaikki hammasprotetiikan osa-alueet: kiinteän ja implanttiprotetiikan, irtoprotetiikan ja purentahoidolliset laitteet.

Suunnittelemme ja valmistamme muun muassa koko- ja osaproteeseja, hammasimplantteja ja -kruunuja sekä purentakiskoja.

Lue lisää yrityksestämme

Kiinteä protetiikka ja implanttiprotetiikka

Kiinteällä protetiikalla tarkoitetaan keinotekoisia hammaskruunuja, hammassiltoja, laminaatteja ja täytteitä, jotka kiinnitetään omiin, hiottuihin hampaisiin. Kiinteä protetiikka voidaan kiinnittää myös implantteihin.

Hammaskruunulla korvataan hampaan näkyvä osa. Hammassillalla tarkoitetaan omien hampaiden päälle kiinnitettävää proteesia, jolla voidaan korvata yksi tai useampi puuttuva hammas. Keraaminen laminaatti on hampaan päälle laitettava ohut, kestävä pinnoite. Sen avulla voidaan korjata hampaiden muotoa, väri- tai asentovirheitä tai lohkeamia.

Hammasteknikkomme tekevät:

  • implanttityöt

  • metallokeraamiset kruunut ja sillat

  • zirkonium-kruunut ja -sillat

  • e-max-kruunut, -sillat, -laminaatit, -inlayt sekä -onlayt.

Kysy lisää

Irtoprotetiikka

Irtoprotetiikkaan kuuluvat irrotettavat proteesit eli kokoproteesit, osaproteesit ja rankaproteesit. Irtoproteeseja voidaan myös kiinnittää omiin hampaisiin tai implantteihin kiinnikkeiden avulla. Osaproteesit ovat varteenotettava ratkaisu silloin, kun asiakkaalta puuttuu osa hampaista. Kokoproteesilla korvataan puolestaan kaikki puuttuvat hampaat. Osaproteesit voidaan valmistaa akryylistä tai metallista. Metallinen osaproteesi eli rankaproteesi valetaan yksilöllisesti kobolttikromista.

Hammasteknikkomme suunnittelevat ja valmistavat:

  • kokoproteesit ja osaproteesit

  • rankaproteesit

  • purentakiskot.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!